Triphala
Popis
Triphala není rostlina, ale směs plodů tří příbuzných indických slivoní. Plodu amalaki, bibhitaki a haritaki. Ajurvédská medicína používá triphalu již před stovkami let. Tato kombinace byla tak populární, že se rozšířila i do západního světa, kde je oblíbená do teď.
Pěstování, sklizeň a zpracování
Indické slivoně se pěstují a češou podobně jako naše ovocné stromy. Ovoce je pečlivě omyto, odpeckováno, usušeno a nakonec rozemleto na čistý prášek. Nic se nedochucuje ani chemicky nekonzervuje. Jde o 100 % čistou superpotravinu.
Pěstitel Triphaly Naturalis
Certifikáty a ocenění
Balení
Indickou triphalu balíme do uzavíratelných sáčků a praktických plechových dóz. Děje se tak v prověřené české balírně, která je držitelkou řady certifikátů pro manipulaci s bio potravinami. Ručíme za kvalitu obalů a bedlivou hygienickou kontrolu balicího procesu.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1218 kJ / 291 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 52,3 g |
z toho cukry | 11,5 g |
Bílkoviny | 2,3 g |
Sůl | 0,1 g |
Jedinečné vlastnosti Triphaly Naturalis
Chcete se na něco zeptat? Neváhejte kontaktovat našeho odborníka na superpotraviny, Ing. Martina Sedláčka.
Napište nám